Diensten & Projecten

Boekema, visie op vastgoedonderhoud is een professionele, transparante en innoverende partner, welke diverse disciplines in eigen huis heeft voor het in stand houden, renoveren en verbeteren van vastgoed. 

De vijf bedrijfsonderdelen: verbouw & renovatie, mutatieonderhoud, schilderwerken, glasservice en raamfolies bieden een complete dienstverlening voor al onze opdrachtgevers.

Verbouw & renovatie

Verbouw en renovatie beschouwen we als een bijzondere specialistische activiteit. Het vereist kennis, een goede organisatie en vakmensen. Boekema zet zich in voor renovatie- en restauratieprojecten waarbij het accent ligt op de buitenschil van gebouwen, maar ook op woningaanpassingen of verbouwingen. Wij realiseren verbouw- en renovatieprojecten op een beheerste en projectmatige wijze, met één aanspreekpunt voor onze opdrachtgever.

Mutatieonderhoud

Een woning zo snel mogelijk weer verhuurbaar maken, technisch op peil brengen en aanpassen aan de wensen van de moderne woonconsument. Daar draait het om bij mutatieonderhoud. Onnodige leegstand kost immers geld. Boekema verzorgt de renovatie van en het totale onderhoud aan woningen die opnieuw in de verhuur gaan.

Schilderwerk

Boekema, visie op vastgoedonderhoud, vindt zijn oorsprong (1927) in het schilderwerk. Inmiddels zijn ruim 45 schildervaklieden dagelijks actief om hun vakmanschap te etaleren. Vanwege duurzaam onderhoud of ter verfraaiing; de schilder beschikt over de finishing touch.

Glasservice

De glasservice vormt een wezenlijk deel van onze dienstverlening. Boekema is gespecialiseerd in het realiseren van de ontelbare mogelijkheden van glas. Inclusief een 24-uurs glasherstelservice.

Raamfolies

Bij de bouw van kantoren wordt steeds vaker op grote schaal glas gebruikt. Het heeft een hoge esthetische waarde én een symbolische: ondernemingen laten graag zien hoe transparant zij zijn. Glas is in, maar kent (helaas) ook nadelen. Zo kan de temperatuur achter glas enorm oplopen of het kan juist kouder worden, glas is gevoelig voor geweld van buitenaf en het veroorzaakt reflectie op beeldschermen. Voor deze nadelen biedt Boekema een oplossing: Raamfolie. Een kosteneffectieve manier van zonwering, klimaatbeheersing, inbraakvertraging en veiligheid, glasdecoratie en UV-wering.

24-uurs storingsdienst

Boekema beschikt over een bouwkundige storingsdienst en glasservice. Wij staan 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag paraat voor glasschadeherstel en alle storingen op bouwkundig gebied.

Integraal onderhoud

Een variatie van Boekema’s disciplines vindt u in integraal onderhoud: slim combineren van onderhoudshandelingen, met minimale overlast voor de betrokkenen. Integraal onderhoud is de verzamelnaam voor het totale onderhoud aan de buitenschil van woningen of gebouwen.