Glasservice

De glasservice vormt een wezenlijk deel van onze dienstverlening. Boekema is gespecialiseerd in het realiseren van de ontelbare mogelijkheden van glas. Inclusief een 24-uurs glasherstelservice.

Plaatsen & herstellen

Naast het herstellen van glasschade, plaatsen wij isolerende beglazing. Meestal gaat het dan om hoogrendementsglas (HR++), terwijl we bij restauratie- en renovatieprojecten vaak voorzetramen toepassen. Verder worden bijzondere glassoorten gebruikt waaronder veiligheidsglas (kogelwerend en gelaagd), zon- en geluidswerende beglazing, winkelpuien, spiegelwanden en hardglazen puien. Daarnaast behoren het plaatsen van (kunstof) kozijnen, onderhoud aan beglazingskitvoegen, alsmede het aanbrengen en herstellen van dilatievoegen, tot ons dienstenpakket.

 

Geautomatiseerd schadesysteem

Wij beschikken over een compleet geautomatiseerd glasschadesysteem. Zo zijn we ook in staat administratieve service te verlenen. We kunnen bijvoorbeeld (adres)bestanden van woningcorporaties in ons systeem importeren. Hierdoor kunnen we corporaties complete schadeoverzichten voorleggen, samen met bijvoorbeeld een analyse van de oorzaken van de glasschades.

 

Dag & nacht glasservice

Glasschade? Boekema heeft een centrale meldkamer die het gehele jaar, 24 uur per dag paraat staat. Onze glasherstelservice staat garant voor een snelle afhandeling van problemen en herplaatsing van nieuw glas.