Raamfolies

Bij de bouw van kantoren wordt steeds vaker op grote schaal glas gebruikt. Het heeft een hoge esthetische waarde én een symbolische: ondernemingen laten graag zien hoe transparant zij zijn. Glas is in, maar kent (helaas) ook nadelen. Zo kan de temperatuur achter glas enorm oplopen of het kan juist kouder worden, glas is gevoelig voor geweld van buitenaf en het veroorzaakt reflectie op beeldschermen. Voor deze nadelen biedt Boekema een oplossing: Raamfolie. Een kosteneffectieve manier van zonwering, klimaatbeheersing, inbraakvertraging en veiligheid, glasdecoratie en UV-wering.

Door het toepassen van de technologie van 3M® en de 3M® raamfolies, zijn wij in staat om technische en creatieve oplossingen te bieden in en om een gebouw. We beschikken over een team speciaal opgeleide medewerkers. Voor speciale toepassingen maken wij computerberekeningen voor de juiste folie.

Zon- + warmtewerende folie
Deze raamfolie passen wij toe op alle plaatsen waar hinderlijke invloed van de zon wordt ervaren. Een aantal van onze zonwerende raamfolies reflecteert permanent ruim 80% van alle aangestraalde zonnewarmte. UV-straling wordt tot maximaal 99% geabsorbeerd. Het invallende licht wordt aangenaam en gelijkmatig verstrooid. Hinderlijke schitteringen worden aanzienlijk gereduceerd. Het werkklimaat voor beeldschermgebruikers wordt hierdoor veel beter. Bovendien heeft uw interieur veel minder last van verkleuringen aan gordijnen, vloerbedekking, etc.
Soms is het niet mogelijk de folie aan de binnenkant van ramen aan te brengen, bijvoorbeeld in dakramen van fabrieken of kantoren. In dat geval brengen wij de folie aan de buitenzijde van het gebouw aan.

Veiligheids- + inbraakvertragende folie
Onze veiligheidsfolie bestaat uit 39 uiterst dunne polyester laagjes die een ongelooflijk sterk ‘schild’ vormen. Door deze constructie scheurt de folie (m.u.v. zeer extreme invloeden) niet in. Dit helpt om indringers af te schrikken en eigendommen tegen diefstal en vandalisme te beschermen. Bij glasbreuk houdt het de scherven en splinters bij elkaar. U kunt de schade zo tot een minimum beperken.

Decoratieve + blinderende folie
Met onze zandstraalfolies kunt u een totaal ander aanzicht bewerkstelligen. Het is mogelijk om allerlei motieven uit deze folies te snijden. Daardoor zijn de toepassingsmogelijkheden van deze folies ontelbaar: saaie gevels met gewone beglazing worden visueel aantrekkelijke constructies zonder inkijk. Onze decoratiefolies kenmerken zich stuk voor stuk door hun hoge lichtdoorlaatbaarheid, egale kleur en veiligheid.

Garantie
Folies van Boekema hebben een lange levensduur. In samenwerking met 3M® verstrekken wij een garantiecertificaat, waarmee de houdbaarheid van de folie tot max. 10 jaar wordt gegarandeerd.

Lees meer op de website van 3M...