Bedrijfsprofiel

Vastgoed is een kostbaar bezit. En bezit houdt z’n waarde, of krijgt meerwaarde door er voor te zorgen. Het onderhoud van een gebouw of woning is vaak complex. Het is net een raderwerk. Wilt u uw vastgoed goed onderhouden, dan heeft u specialisten nodig. Die specialisten moeten niet alleen goed zijn in hun vak, maar ook nog uitstekend kunnen samenwerken en elkaar aanvullen.

Dat is nu precies wat Boekema doet. We hebben diverse disciplines in huis, van bouwkundige renovaties tot resultaatgericht vastgoedonderhoud. Onze specialisten werken soepel met elkaar samen en versterken elkaar. Onze opdrachtgevers hebben altijd één aanspreekpunt, die alles regelt en coördineert. Hij kent u, uw vastgoed en weet wat er speelt.

Boekema in ’t kort

In ruim negentig jaar hebben we ons ontwikkeld tot een modern en toonaangevend onderhoudsbedrijf in Noord-Nederland. De Groningse no-nonsense mentaliteit is in al die jaren niet verdwenen. Inmiddels tellen we zo’n 80 gedreven vaklieden die zich bezig houden met het in stand houden, renoveren en verbeteren van vastgoed. We verzorgen het totale vastgoedonderhoud voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, beleggers, Verenigingen van Eigenaren, zorginstellingen, overheden, onderwijs, bedrijven, particulieren en industrie.

Disciplines

Wij beheersen diverse disciplines, te weten: Verbouw & Renovatie, Mutatieonderhoud, Schilderwerken, Glasservice, Raamfolies en Resultaatgericht Vastgoedonderhoud. Daarnaast hebben we een bouwkundige storingsdienst en een glasherstelservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staan.

Continuïteit en klanttevredenheid

Klanttevredenheid is de ruggengraat van onze onderneming. Wij investeren graag in langdurige samenwerking met onze relaties. Iedereen doet daarin mee, opdrachtgevers, leveranciers, adviseurs en medewerkers.
Wij zijn er van overtuigd dat dit voor alle betrokken partijen het beste product oplevert. Hetgeen uiteindelijk zal leiden tot de hoogste klanttevredenheid. Een meerwaarde voor alle partijen.