Boekema wint Europese aanbesteding voor bouwkundig onderhoud scholen O2G2 Groningen

Bij een Europese aanbesteding van O2G2 (Openbaar Onderwijs Groep Groningen) is Boekema, visie op vastgoedonderhoud als winnaar uit de bus gekomen voor het bouwkundig onderhoud voor de scholen van O2G2 in Groningen.

Het contract omvat naast bouwkundig onderhoud het totale bouwkundige storingsonderhouder ( 24 uur per dag, 7 dagen per week).Boekema is zeer enthousiast over het winnen van de aanbesteding. Het biedt het bedrijf verdere continuiteit voor de komende jaren.

Naast Boekema is ook Strukton Workspere gecontracteerd voor werktuigbouwkundige installaties op po-scholen en elektrotechnische installaties op alle scholen. Daarnaast heeft Kropman Installatietechniek voor alle werkbouwkundige installaties op vo-scholen een contract afgesloten.


O2G2 bestaat uit 28 openbare scholen met circa 50 locaties voor basis-, voortgezet en speciaal onderwijs in de stad Groningen. O2G2 biedt met circa 2.100 medewerkers scholing aan ruim 16.000 leerlingen. Boekema kijkt er naar uit om, met de andere onderhoudspartners, op professionele wijze te zorgen voor kwalitatief goed onderhoud en zo de werk- en leeromgeving van de medewerkers en leerlingen te optimaliseren en het onderwijs centraal te stellen.