Werken bij Boekema

Boekema, visie op vastgoedonderhoud werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.

Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen hierbij uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze partners en opdrachtgevers creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud, renovatie en service. Boekema wil een creatieve omgeving creëren waar ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties, vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. Boekema werkt vanuit twee vestigingen, te weten Groningen en Heerenveen en vanaf maart 2020 ook vanuit Hoogeveen.

Aan de linkerkant van deze pagina vindt u een overzicht van onze actuele vacatures