Bouwkundig calculator/werkvoorbereider

Als calculator/werkvoorbereider werk je aan omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Je analyseert mede de vraag van de opdrachtgevers en werk je aan strategische oplossingen. Je staat aan de basis van projecten en draagt zorg voor goed onderbouwde calculaties die tevens de basis zijn voor de werkvoorbereiding. Kennis van nieuwe ontwikkelingen en de toepassing daarvan binnen onze branche is een absolute pre. Hierbij kun je denken aan groot onderhoudsprojecten waar jij alternatieven bedenkt om projecten op de meest effectieve en kwalitatieve manier invulling te geven. In toenemende mate zijn duurzaamheidsvraagstukken integraal onderdeel van de projecten. Jij bent als calculator/werkvoorbereider mede verantwoordelijk voor de implementatie van deze duurzame oplossingen. 
In het team van ketenpartners, projectleider, uitvoerder en bewonersconsulente zijn een goede prijscalculatie, werkvoorbereiding en bewonerscommunicatie cruciaal voor het realiseren van succesvolle projecten. Hierin heb jij een centrale rol in de totstandkoming van prijscalculaties, overall planning en projectvoorbereiding. Hierin lever jij op basis van je bouwkundige expertise een essentiële bijdrage in de afhandeling van calculaties, werkvoorbereiding, planning. In de afstemming met opdrachtgever, projectleider en partners is de calculator/werkvoorbereider een onontbeerlijke schakel in een optimale projectrealisatie. 

Wie zoeken wij? 
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, creatieve en klantgerichte persoonlijkheid met brede bouwkundige kennis en ruime ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig.
Daarnaast ben jij de bouwkundige collega die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro activiteit zijn hierin kernbegrippen. 

Wat biedt Boekema? 
Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. 

Reageren: 
Heb je interesse om onderdeel uit te willen maken van een ambitieus en groeiend team? Stuur je CV met korte motivatiebrief naar personeelszaken@boekema.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Jan Pekel op 050-5730720. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.