Calculator werkvoorbereider Onderhoud, Renovatie en Verduurzaming

Als calculator/werkvoorbereider verricht je in nauwe samenwerking met de projectleider opnames van vaak omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. In het team van ketenpartners, projectleider, uitvoerder en bewonersconsulente zijn een goede prijscalculatie, werkvoorbereiding en bewonerscommunicatie cruciaal voor het realiseren van succesvolle projecten. Hierin heeft de calculator/werkvoorbereider op basis van je bouwkundige kennis een centrale rol in de totstandkoming van prijscalculaties, overall planning en projectvoorbereiding. In de afstemming met opdrachtgever, projectleider en partners is de calculator/werkvoorbereider een onontbeerlijke schakel in een optimale projectrealisatie.

Wie zoeken wij?
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, creatieve en klantgerichte persoonlijkheid met brede bouwkundige kennis en ruime ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig.
Daarnaast ben jij de calculator/werkvoorbereider die graag dagelijks samenwerkt in het projectteam. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro-activiteit zijn hierin kernbegrippen. Je hebt geen “negen tot vijf” mentaliteit.

Wat biedt Boekema?
Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Reageren?
Heb je interesse onderdeel uit te willen maken van een ambitieus en groeiend team? Stuur je CV met korte motivatiebrief naar personeelszaken@boekema.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Jan Pekel 050-5730720.