Projectleider Onderhoud, Renovatie en Verduurzaming

De projectleider is een volwaardige gesprekspartner voor de opdrachtgever en geeft sturing aan het projectteam. Je draagt de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten waarbij je wordt ondersteund door ervaren uitvoerders, teamleiders, werkvoorbereiders en woonconsulenten. Je analyseert de projecten en bewaakt zowel de productiviteit als de financiën. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen je projecten. Door projectevaluaties, beoordeling van leveranciers en partners en het doen van verbetervoorstellen lever je een waardevolle bijdrage aan het optimaliseren van onze organisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Projecten.

Wie zoeken wij?
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, creatieve en klantgerichte persoonlijkheid met brede bouwkundige kennis en ruime ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig.
Daarnaast ben jij de projectleider die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Daadkrachtig, mensgericht, flexibel en stressbestendig zijn hierin kernbegrippen. Je hebt geen “negen tot vijf” mentaliteit.

Wat biedt Boekema?
Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris, auto van de zaak en goede secundaire voorwaarden.

Reageren?
Heb je interesse onderdeel uit te willen maken van een ambitieus en groeiend team? Stuur je CV met korte motivatiebrief naar personeelszaken@boekema.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Hans Boekema 050-5730720.