Service Coördinator

Boekema, visie op vastgoedonderhoud werkt dagelijks met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn als organisatie volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen hierbij uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze partners en opdrachtgevers creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud, renovatie en service. Boekema wil een creatieve omgeving creëren waar ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.
Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties, vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. Boekema werkt vanuit twee vestigingen, te weten Groningen en Heerenveen.
Om onze ambities te realiseren zijn wij voor onze serviceorganisatie in Groningen op zoek naar een gepassioneerde en ondernemende

                                            Service Coördinator

Als service coördinator organiseer je alle servicewerkzaamheden en storingen van intake, planning tot en met nazorg. Je stuurt hierbij eigen medewerkers aan in de disciplines bouw,  glas- en schilderwerk alsmede co-makers op het gebied van onder andere installaties, dakbedekking, stukadoorswerk en rioolservice.  Je draagt zorg voor  een administratieve kordate afhandeling van alle opdrachten. Het realiseren van een hoge klant- en bewonerstevredenheid is een belangrijke onderdeel van je functie. Daarnaast bewaak je de verschillende kpi’s van diverse opdrachtgevers. Ook denk je mee over slimme aanpassingen in ons softwaresysteem en het verbeteren van processen. Je werkt nauw samen met andere bedrijfsonderdelen van Boekema. 

Wie zoeken wij? 
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, gedisciplineerde en klantgerichte persoonlijkheid met affiniteit met  bouw en ervaring als service coördinator of een soortgelijke functie. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij de service coördinator die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro activiteit zijn hierin kernbegrippen. 

Wat biedt Boekema? 
Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. 

Reageren: 
Heb je interesse om onderdeel uit te willen maken van een ambitieus en groeiend team? Stuur je CV met korte motivatiebrief naar personeelszaken@boekema.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Hans Boekema op 050-5730720. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.