Service Coördinator

Als service coördinator organiseer je alle servicewerkzaamheden en storingen van intake, planning tot en met nazorg. Je stuurt hierbij eigen medewerkers aan in de disciplines bouw,  glas- en schilderwerk alsmede co-makers op het gebied van onder andere installaties, dakbedekking, stukadoorswerk en rioolservice.  Je draagt zorg voor  een administratieve kordate afhandeling van alle opdrachten. Het realiseren van een hoge klant- en bewonerstevredenheid is een belangrijke onderdeel van je functie. Daarnaast bewaak je de verschillende kpi’s van diverse opdrachtgevers. Ook denk je mee over slimme aanpassingen in ons softwaresysteem en het verbeteren van processen. Je werkt nauw samen met andere bedrijfsonderdelen van Boekema. 

Wie zoeken wij? 
Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, gedisciplineerde en klantgerichte persoonlijkheid met affiniteit met  bouw en ervaring als service coördinator of een soortgelijke functie. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij de service coördinator die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro activiteit zijn hierin kernbegrippen. 

Wat biedt Boekema? 
Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. 

Reageren: 
Heb je interesse om onderdeel uit te willen maken van een ambitieus en groeiend team? Stuur je CV met korte motivatiebrief naar personeelszaken@boekema.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Hans Boekema op 050-5730720. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.