Home > Actueel > Samenwerking VOC 2047 bekrachtigd met ketenpartners

Samenwerking VOC 2047 bekrachtigd met ketenpartners


Deze week tekende Vastgoed Onderhoud Combinatie (VOC) 2047 de intentieovereenkomst met de ketenpartners. VOC 2047 is een samenwerking van vier Noordelijke marktpartijen: SW, Boekema, Wits en Lenferink. Deze marktpartijen staan samen garant voor het verduurzamen van een deel van de woningen van Woonservice voor de komende jaren. Met de ondertekening van de intentieovereenkomst zet VOC 2047 een nieuwe stap in de samenwerking met de ketenpartners: Van Venrooy Dakbehoud, Koston Noord, SKK, Ratering Isolaties, Bork Groep, HBI, Sappé en Weekamp.


Samen vooruit
De marktpartijen staan samen garant voor het verduurzamen van een deel van de woningen van Woonservice voor de komende jaren. Hierbij wordt intensief samengewerkt met de ketenpartners. Zij dagen de marktpartijen en elkaar continu uit om te verbeteren, te innoveren en de verduurzaming van sociaal vastgoed betaalbaar te houden voor nú en de toekomst. Genoeg redenen om deze langdurige relatie met de ketenpartners te bekrachtigen.

Wijnand Wagenmans  namens VOC 2047: “Het is een mooie vervolgstap die we samen zetten met de ketenpartners voor de komende jaren. Dit biedt continuïteit, een gelijkwaardige manier van werken en we benutten optimaal de kennis en kunde van de verschillende ketenpartners. Dit moment is een bekrachtiging van het vertrouwen in elkaar!”


Meer informatie
Meer informatie over de doelstellingen van VOC 2047 bij Woonservice? Bekijk dan onderstaande video!