Home > Actueel

Actueel

De Grote Buurt Spektakelshow

Boekema heeft zich begin dit jaar aangesloten bij Renda, een kennisnetwerk in de sociale woningbouw.
Zij brengen onder meer corporaties, opdrachtgevers en integrale vastgoedonderhoudsbedrijven bij elkaar.

Nieuw in de verf

Samen met Boekema Vastgoedonderhoud werken we momenteel aan het schilderwerk van zo’n 100 woningen in maar liefst 8 straten in Eelde-Paterswolde. Een grote klus!

Herstel aardbevingsschade Wierden en Borgen

Boekema en Wierden en Borgen ondertekenen samen met nog twee aannemers een 5 jarig contract voor het herstel van de aardbeving schades.

Duurzaamheid

In 2020 heeft Boekema een beleid ontwikkeld hoe duurzaam ondernemen concreet vormgegeven kan worden. Dit is vastgelegd in een duurzaamheidsbeleid. Een beleid waarin staat beschreven waar Boekema voor staat.

Resultaat gericht samenwerking

OnderhoudNL heeft op 13 april een online event georganiseerd voor de lancering van de Nieuwe Leidraad RGS.

Bewonersapp Mijn Boekema

Renovatie of groot onderhoud in een bewoonde omgeving vraagt aandacht en begrip voor de bewoners. Daarnaast willen de bewoners uiteraard op de hoogte gehouden worden van de werkzaamheden rondom hun woning.

RGS Wonen Noordwest Friesland

Wonen Noordwest Friesland gaat op basis van RGS met ons samenwerken voor de komende jaren. Deze woningbouwcorporatie werkt met drie opdrachtnemers samen, waar Boekema nu ook onderdeel van is. Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking!

Verduurzamen en verbeteren 84 woningen Bedum

Woensdag 3 februari hebben Matthieu van Olffen, directeur bestuurder bij Wierden en Borgen en Hans Boekema de overeenkomst getekend voor het verduurzamen en verbeteren van 84 woningen in Bedum.

Jaarrond onderhoud in Friesland

‘Geen applaus meer voor oud gedrag’

Nieuwe vestiging Hoogeveen

Om de groei verder vorm te geven is de keuze gemaakt, naast de vestiging in Groningen en Heerenveen, een derde vestiging te openen in Hoogeveen.

Trees for All

Boekema wil bijdragen aan een duurzame leefomgeving, een betere toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie.

SEW

SEW heeft een uitvraag gedaan voor het energetisch verbeteren van 24 woningen in Paterswolde. De energetische prestaties die worden gevraagd zijn hoog.

Groot onderhoud en verduurzaming van 72 portiekwoningen

Eind september hebben Bastiaan Krajenbrink, directeur bestuurder van Christelijke Woningstichting Patrimonium en Hans Boekema de aannemingsovereenkomst getekend.

Sani2Day

Sani2Day, een nieuwe manier van badkamer renovatie.

3iV

Een duurzaam concept om woningen betaalbaar van het gas af te halen. Integraal, innovatief en inspirerend verduurzamen (3iV)!

Local Matters te Heerenveen

Boekema wil duurzaam ondernemen verankeren in het bedrijf. Hiervoor is de samenwerking gezocht met Local Matters om concreet invulling te geven aan duurzaam ondernemen.