Over Boekema

Opdrachtgevers alle zorg uit handen nemen op het gebied van vastgoedonderhoud. Met gedreven vaklieden in diverse disciplines. Met passie voor onderhoud. Duurzaam en betrouwbaar. Een professionele en transparante partner met maar één doel voor ogen: het overtreffen van alle verwachtingen. Dat is onze visie op vastgoedonderhoud. Boekema, visie op vastgoedonderhoud. Vitaal vastgoed.
 

Kantoor Groningen Kantoor Groningen

Boekema, visie op vastgoedonderhoud is een professionele, transparante en innoverende partner, welke diverse disciplines in eigen huis heeft voor het in stand houden, renoveren en verbeteren van vastgoed. Door de integratie van activiteiten is er een efficiënte organisatie ontstaan. Hierbij heeft de klant één aanspreekpunt. De renovatie- en onderhoudsprojecten worden op een beheerste en projectmatige wijze gerealiseerd.

De vijf bedrijfsonderdelen: verbouw & renovatie, mutatieonderhoud, schilderwerken, glasservice en raamfolies bieden een complete dienstverlening voor al onze opdrachtgevers.

Daarnaast beschikt Boekema zowel over een bouwkundige storingsorganisatie als over een 24-uurs glasservice.

Om efficiënt en beheersbaar te kunnen werken wordt door ons continu geïnvesteerd in onze mensen. Met gedreven mensen met passie voor onderhoud wil Boekema graag de verwachtingen van haar opdrachtgevers overtreffen.