Home > Actueel > Nieuw directieteam Boekema

Nieuw directieteam Boekema

 

Boekema, visie op vastgoedonderhoud heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, zowel in de projectenorganisatie (planmatig onderhoud, energetisch verbeteren, groot onderhoud & renovatie) als in onze serviceorganisatie (dagelijks onderhoud, klachten- en mutatieonderhoud, 24/7 glas- en bouwservice). Wij zijn enorm trots dat wij dit samen met u en onze medewerkers en partners hebben kunnen realiseren. In de snel veranderende wereld om ons heen, vraagt deze groei echter ook een aanpassing van onze organisatie.

Naast het aantrekken van diverse nieuwe collega’s de afgelopen jaren, hebben wij per 1 januari 2022 een driehoofdig directieteam gevormd. Hans Boekema blijft vol passie werken aan ons mooie bedrijf, met iets meer afstand tot de dagelijkse operatie. Meer strategisch, met aandacht voor mensen, slimme innovaties en concepten, maar zeker ook samenwerken aan een duurzame en circulaire toekomst. Sabine van Gorp (tot voorkort Controller/Hoofd Bedrijfsvoering binnen Boekema) en Ruben Grevers (voormalig Manager Vastgoed en Dagelijks onderhoud bij Accolade) worden als directieleden verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan onze projecten- en serviceorganisatie.  Met deze drie-eenheid zijn wij van mening onze visie op vastgoedonderhoud nog beter te kunnen uitdragen.

Boekema wil hierbij bijdragen aan een duurzame leefomgeving, een betere toekomst en iets nalaten voor de volgende generaties. Bij alles wat we doen willen we betekenisvol zijn, een bijdrage leveren en waarde toevoegen. Waar dat ook maar kan. Wat zoveel meer voldoening en betekenis geeft aan elke nieuwe dag. Met dit alles kijken we uit naar ons ‘Koninklijk jubileum’ in 2027. Samen. Want samen maken we de toekomst!