Home > Groeimetonsmee

Groei met ons mee!

De geheel eigen visie van Boekema op vastgoedonderhoud vindt steeds meer weerklank. Uitdagende projecten op het gebied van verduurzamen en renovatie van vastgoedprojecten  vullen onze agenda’s.

Boekema wil een creatieve omgeving creëren waar ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze  opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

We zoeken bevlogen professionals die daar aan willen bijdragen.

Wat bieden wij onze nieuwe collega’s?

Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin je de eigen verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” reserveren wij voor elke afzonderlijke functie een aantrekkelijk salaris en goede secundaire voorwaarden.

Kom jij ons versterken?

Heb je interesse onderdeel te willen uitmaken van een ambitieus en groeiend team? Stuur je CV met korte motivatiebrief naar personeelszaken@boekema.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Hans Boekema op 050-5730720.

Senior Planvormer / Calculator Onderhoud, Renovatie en Verduurzaming

Als senior planvormer / calculator werk je aan omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Als aanspreekpunt van Boekema analyseer je de vraag van de opdrachtgevers en werk je samen aan strategische oplossingen. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en innovatieve plannen.

Werkvoorbereider Onderhoud, Renovatie en Verduurzaming

Als werkvoorbereider onderhoud, renovatie en verduurzaming ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Vanuit de werkvoorbereiding ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden.

Teamleider onderhoud- en schilderwerken

Als teamleider onderhoud- en schilderwerken werk je mee en geef je leiding aan onderhoudsvaklieden in verschillende disciplines op de projecten. Dit zijn voornamelijk omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers
van Boekema, met name woningcorporaties. Door voorbereiding en coördinatie
ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden.

Allround schilder

Als allround schilder voer je het binnen- en buitenschilderwerk inclusief de bijkomende werkzaamheden, netjes, gestructureerd en vakkundig uit bij de bewoners van onze opdrachtgevers op de projecten

Woonborg Torenlaan, Haren