Home > Groeimetonsmee

Groei met ons mee!

De geheel eigen visie van Boekema op vastgoedonderhoud vindt steeds meer weerklank. Uitdagende projecten op het gebied van verduurzamen en renovatie van vastgoedprojecten vullen onze agenda’s.

Boekema wil een creatieve omgeving creëren waar ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze  opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

We zoeken bevlogen professionals die daar aan willen bijdragen.

Manager Planvorming & Calculatie

Als Manager Planvorming & Calculatie ben je verantwoordelijk voor het leiden en coördineren van het team Planvorming & Calculatie. Dit team inspecteert, inventariseert, ontwerpt, calculeert en maakt onderhoudsscenario’s voor woningen. Je ben een inspirerend leider en werkt mee waar nodig. Je vormt, onder leiding van het hoofd projecten, het hart van de projectenorganisatie. Hierbij heb je continue contact met de woningcorporaties en ketenpartners. Door goede samenwerking en flexibiliteit draag je met je team bij aan een betere wereld!

Projectleider Renovatie en Verduurzaming

De Projectleider Renovatie en Verduurzaming is een volwaardige gesprekspartner voor de opdrachtgever en geeft sturing aan het projectteam. Je draagt de verantwoordelijkheid voor meerdere projecten waarbij je wordt ondersteund door ervaren uitvoerders, teamleiders, werkvoorbereiders en woonconsulenten. Je analyseert de projecten en bewaakt zowel de productiviteit als de financiën. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen je projecten.

Planvormer Renovatie en Verduurzaming

Als Planvormer Renovatie en Verduurzaming werk je aan omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Als aanspreekpunt van Boekema analyseer je de vraag van de opdrachtgevers en werk je samen aan strategische oplossingen. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en innovatieve plannen.

Woonconsulent

Als Woonconsulent bij Boekema kom je te werken bij een open en informeel bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je bent betrokken bij de renovatie of verduurzaming van woningbouwprojecten in Groningen en Drenthe tijdens het gehele proces. Je verzorgt de communicatie rondom een project, zowel mondeling als schriftelijk.

Financieel Administratief medewerker

Als Financieel Administratief medewerker heb je een gevarieerd takenpakket binnen onze Serviceafdeling. Je doet administratief werk op verschillende werkgebieden. Je bent voornamelijk bezig met de facturatie van verschillende opdrachtgevers. Tevens ben je bereid te ondersteunen bij het aannemen van de telefoon om bewoners of opdrachtgevers te woord te staan.

Administratief medewerker

Als Administratief medewerker ondersteun je de Service Coördinatoren bij alle servicewerkzaamheden en storingen van intake, planning tot en met nazorg. Je draagt zorg voor een administratieve kordate afhandeling van alle opdrachten. Het realiseren van een hoge klant- en bewonerstevredenheid is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast bewaak je de voortgang van de openstaande opdrachten.

Service Coördinator Bouw

Als Service Coördinator Bouw organiseer je alle servicewerkzaamheden en storingen van intake, planning tot en met uitvoering en nazorg. Je stuurt hierbij eigen medewerkers aan in de disciplines timmerwerk, tegel- en stukadoorwerk, schilderwerk en ook co-makers op het gebied van onder andere installaties, dakbedekking en kunststof kozijnen. Je draagt zorg voor een administratieve kordate afhandeling van alle opdrachten.

Allround Schilder

Als Allround Schilder voer je het binnen- en buitenschilderwerk inclusief de bijkomende werkzaamheden, netjes, gestructureerd en vakkundig uit bij de bewoners van onze opdrachtgevers op de projecten.

Teamleider / Meewerkend voorman

Als Teamleider / Meewerkend voorman geef je leiding aan de onderhoudsvaklieden (schilders en houtrotters) op de projecten. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Door voorbereiding en coördinatie ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden.

Houtrotspecialist

Als Houtrotspecialist ben je uiteraard bezig met het repareren van houtrot. Jij bent
specialist in het herkennen van houtrot en plekken waar snel houtrot kan ontstaan. Je
repareert dit vervolgens op een vakkundige manier. Je werkzaamheden voer je uit bij
bewoners van onze opdrachtgevers op de projecten.

Badkamer- en keukenspecialist

Als Badkamer- en Keukenspecialist monteer je badkamers, toiletten en keukens. Je bent verantwoordelijk voor de volledige verbouwing van badkamers, toiletten en
keukens, van sloopwerk tot het leggen van leidingen, tegelwerk en het plaatsen van
sanitair en meubels op de omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten

Allround Timmerman

Als Allround Timmerman mutatie- en serviceonderhoud verricht je dagelijks
reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit aan voornamelijk
corporatiewoningen. Dit kan variëren van timmerwerk, stuc- en tegelwerk alsmede klein installatiewerk.

Allround glaszetter

Als Allround Glaszetter werk je zelfstandig op basis van werkopdrachten binnen onze serviceorganisatie. Je beoordeelt de uitvoeringswijze en precieze aanpak ter plekke, verzorgd zelf de aanvoer van materialen en zorgt zelf voor afstemming met de
opdrachtgever en bewoner.

Leerling Glaszetter (Groningen)

Als Leerling Glaszetter werk je samen met een allround glaszetter op basis van werkopdrachten binnen onze serviceorganisatie. Samen beoordelen jullie de uitvoeringswijze en precieze aanpak ter plekke, verzorgen zelf de aanvoer van materialen en zorgen zelf voor afstemming met de opdrachtgever en bewoner. Je plaatst alle voorkomende soorten glas, beglazingssystemen en glasconstructies volgens afgesproken specificaties.

Woonborg Torenlaan, Haren