Home > Groeimetonsmee

Groei met ons mee!

De geheel eigen visie van Boekema op vastgoedonderhoud vindt steeds meer weerklank. Uitdagende projecten op het gebied van verduurzamen en renovatie van vastgoedprojecten vullen onze agenda’s.

Boekema wil een creatieve omgeving creëren waar ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze  opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

We zoeken bevlogen professionals die daar aan willen bijdragen.

Service-coördinator

Als service-coördinator organiseer je alle servicewerkzaamheden en storingen van
intake, planning tot en met nazorg. Je stuurt hierbij eigen medewerkers aan in de
disciplines bouw, glas- en schilderwerk en ook co-makers op het gebied van onder
andere installaties, dakbedekking en rioolservice. Je draagt zorg voor een administratieve kordate afhandeling van alle opdrachten. Het realiseren van een hoge klant- en bewonerstevredenheid is een belangrijk onderdeel van je functie. Daarnaast bewaak je de verschillende kpi’s van diverse opdrachtgevers.

Bouwkundig Werkvoorbereider Renovatie en Verduurzaming

Als bouwkundig werkvoorbereider renovatie en verduurzaming ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding. Dit zijn omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties.

Senior Calculator Renovatie en Verduurzaming

Als Senior calculator renovatie en verduurzaming werk je aan omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema. Als aanspreekpunt van Boekema analyseer je de vraag van de opdrachtgevers en werk je samen aan strategische oplossingen. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en innovatieve plannen.

Teamleider / Meewerkend voorman

Als teamleider / meewerkend voorman geef je leiding aan de onderhoudsvaklieden (schilders en houtrotters) op de projecten. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Door voorbereiding en coördinatie ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden.

Meewerkend uitvoerder Bouw

Als meewerkend uitvoerder bouw ben je er verantwoordelijk om het gehele project in goede banen te leiden. Grote maar ook kleinere projecten binnen de onderhoud en
renovatie van woningen. Je zorgt er voor dat diverse bouwplaats medewerkers,
leveranciers en onderaannemers aangestuurd worden op de bouw

Planvormer Renovatie en Verduurzaming

Als planvormer renovatie en verduurzaming werk je aan omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Als aanspreekpunt van Boekema analyseer je de vraag van de opdrachtgevers en werk je samen aan strategische oplossingen. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en innovatieve plannen.

Allround glaszetter

Als allround glaszetter werk je zelfstandig op basis van werkopdrachten binnen onze
serviceorganisatie. Je beoordeelt de uitvoeringswijze en precieze aanpak ter plekke,
verzorgd zelf de aanvoer van materialen en zorgt zelf voor afstemming met de
opdrachtgever en bewoner.

Badkamer- en keukenspecialist

Als badkamer- en keukenspecialist monteer je badkamers, toiletten en keukens. Je
bent verantwoordelijk voor de volledige verbouwing van badkamers, toiletten en
keukens, van sloopwerk tot het leggen van leidingen, tegelwerk en het plaatsen van
sanitair en meubels op de omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten

Stukadoor/tegelzetter

Als stukadoor/tegelzetter ben je bezig met uiteenlopende werkzaamheden op de
projecten. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Je bent verantwoordelijk voor het herstel en afwerken van wanden en plafonds, ook behoort tegelzetten in onder andere badkamers en keukens tot je takenpakket.

Houtrotspecialist

Als houtrotspecialist hou je je uiteraard bezig met het repareren van houtrot. Jij bent specialist in het herkennen van houtrot en plekken waar snel houtrot kan ontstaan. Je repareert dit vervolgens op een vakkundige manier. Je werkzaamheden voer je uit bij bewoners van onze opdrachtgevers op de projecten. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties.

Allround Schilder

Als allround schilder voer je het binnen- en buitenschilderwerk inclusief de bijkomende werkzaamheden, netjes, gestructureerd en vakkundig uit bij de bewoners van onze opdrachtgevers op de projecten.

Allround timmerman mutatie- en serviceonderhoud

Als allround timmerman mutatie- en serviceonderhoud verricht je dagelijks reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit aan voornamelijk corporatiewoningen. Dit kan variëren van timmerwerk, stuc- en tegelwerk alsmede klein installatiewerk. Je voert reparatieverzoeken zelfstandig uit en verwerkt opdrachten correct en binnen de planning.

Woonborg Torenlaan, Haren