Home > Groeimetonsmee

Groei met ons mee!

De geheel eigen visie van Boekema op vastgoedonderhoud vindt steeds meer weerklank. Uitdagende projecten op het gebied van verduurzamen en renovatie van vastgoedprojecten vullen onze agenda’s.

Boekema wil een creatieve omgeving creëren waar ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze  opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

We zoeken bevlogen professionals die daar aan willen bijdragen.

Senior Calculator Renovatie en Verduurzaming

Als Senior Calculator Renovatie en Verduurzaming werk je aan de meest
omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor de
opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Als aanspreekpunt van
Boekema in het voortraject analyseer je de vraag van de opdrachtgevers en kom je
vanuit je ervaring tot de beste prijscalculatie voor innovatieve en onderscheidende
plannen.

Planvormer Renovatie en Verduurzaming

Als Planvormer Renovatie en Verduurzaming werk je aan omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Als aanspreekpunt van Boekema analyseer je de vraag van de opdrachtgevers en werk je samen aan strategische oplossingen. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en innovatieve plannen.

Werkvoorbereider Planmatig onderhoud en Verduurzaming, Hoogeveen

Als Werkvoorbereider Planmatig onderhoud en Verduurzaming ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding. Dit zijn omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema. Vanuit de werkvoorbereiding ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden. Dit omvat onder andere het opstellen van het projectplan, de werkbegroting, de werkinstructies, de benodigde kwaliteitsregistraties en planningen.

Calculator Schilderwerk en Planmatig onderhoud

Als Calculator Schilderwerk en Planmatig onderhoud werk je aan omvangrijke en uitdagende planmatige onderhoudsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema. Als aanspreekpunt van Boekema analyseer je de vraag van de opdrachtgevers, kom je vanuit je ervaring tot de beste prijscalculatie en werk je samen aan oplossingen op het gebied van planmatig onderhoud.

Teamleider / Meewerkend voorman

Als Teamleider / Meewerkend voorman geef je leiding aan de onderhoudsvaklieden (schilders en houtrotters) op de projecten. Dit zijn omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Door voorbereiding en coördinatie ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden.

Houtrotspecialist

Als Houtrotspecialist ben je uiteraard bezig met het repareren van houtrot. Jij bent
specialist in het herkennen van houtrot en plekken waar snel houtrot kan ontstaan. Je
repareert dit vervolgens op een vakkundige manier. Je werkzaamheden voer je uit bij
bewoners van onze opdrachtgevers op de projecten.

Badkamer- en keukenspecialist

Als Badkamer- en Keukenspecialist monteer je badkamers, toiletten en keukens. Je bent verantwoordelijk voor de volledige verbouwing van badkamers, toiletten en
keukens, van sloopwerk tot het leggen van leidingen, tegelwerk en het plaatsen van
sanitair en meubels op de omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten

Allround Schilder

Als Allround Schilder voer je het binnen- en buitenschilderwerk inclusief de bijkomende werkzaamheden, netjes, gestructureerd en vakkundig uit bij de bewoners van onze opdrachtgevers op de projecten.

Allround Timmerman

Als Allround Timmerman mutatie- en serviceonderhoud verricht je dagelijks
reparatie-, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit aan voornamelijk
corporatiewoningen. Dit kan variëren van timmerwerk, stuc- en tegelwerk alsmede klein installatiewerk.

Allround glaszetter

Als Allround Glaszetter werk je zelfstandig op basis van werkopdrachten binnen onze serviceorganisatie. Je beoordeelt de uitvoeringswijze en precieze aanpak ter plekke, verzorgd zelf de aanvoer van materialen en zorgt zelf voor afstemming met de
opdrachtgever en bewoner.

Leerling Glaszetter (Groningen)

Als Leerling Glaszetter werk je samen met een allround glaszetter op basis van werkopdrachten binnen onze serviceorganisatie. Samen beoordelen jullie de uitvoeringswijze en precieze aanpak ter plekke, verzorgen zelf de aanvoer van materialen en zorgen zelf voor afstemming met de opdrachtgever en bewoner. Je plaatst alle voorkomende soorten glas, beglazingssystemen en glasconstructies volgens afgesproken specificaties.

Woonborg Torenlaan, Haren