Calculator
Schilderwerken

Calculator Schilderwerken

Wie zijn wij?

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Wat ga je doen?

Als calculator schilderwerken werk je aan omvangrijke en uitdagende planmatige onderhoudsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Als aanspreekpunt van Boekema analyseer je de vraag van de opdrachtgevers en werk je samen aan strategische oplossingen. Je staat aan de basis van projecten en ontwikkelt scenario’s en innovatieve plannen. Hierbij kun je denken aan groot onderhoudsprojecten waar jij alternatieven bedenkt om projecten op de meest effectieve en kwalitatieve manier invulling te geven. Veelal zorgt een intensief dialoog met zowel de opdrachtgever als de uitvoering tot het meest slimme en effectieve scenario. In het team van ketenpartners, projectleider, uitvoerder en bewonersconsulente zijn een goede prijscalculatie, werkvoorbereiding en bewonerscommunicatie cruciaal voor het realiseren van succesvolle projecten. Hierin heeft de calculator een centrale rol in de totstandkoming van prijscalculaties, overall planning en projectvoorbereiding. Hierin lever jij op basis van je expertise een essentiële bijdrage in de inspectie, calculatie en planning. In de afstemming met opdrachtgever, projectleider en partners is de calculator een onontbeerlijke schakel in een optimale projectrealisatie.

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, creatieve en klantgerichte persoonlijkheid met ervaring in planmatige onderhoudsprojecten. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij de calculator die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro activiteit zijn hierin kernbegrippen.

Wat biedt Boekema?

Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Kom jij ons versterken?

Heb je interesse onderdeel te willen uitmaken van een ambitieus en groeiend bedrijf?
Solliciteer nu en stuur je CV met korte motivatiebrief mee.
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Hans Boekema op 050-5730720.