Coördinator
Kwaliteit &
Veiligheid

Coördinator Kwaliteit & Veiligheid (24 tot 32 uur)

Wie zijn wij?

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Wat ga je doen?

Als Coördinator Kwaliteit & Veiligheid ga je onderdeel uitmaken van een enthousiast team dat de volledige bedrijfsvoering van Boekema ondersteunt. Als klant- en resultaatgerichte organisatie kennen wij de behoefte van onze opdrachtgevers én de bewoners, waardoor we hen telkens weer verrassen met onze service, kennis en kwaliteit. Kwaliteit en veiligheid staat dan ook op nummer 1 bij Boekema. Om dit te waarborgen zijn wij op zoek naar een gedreven en energieke persoonlijkheid die deze functie met veel enthousiasme uitoefent.

Het adviseren over en het ondersteunen bij vraagstukken van het management, de medewerkers en onze opdrachtgevers op het gebied van kwaliteit en veiligheid is de basis van de functie. Als vernieuwende veiligheids- en kwaliteitsambassadeur promoot je het kwaliteits- en veiligheidsbewustzijn binnen onze organisatie. Door proactief en actiegericht te handelen geef je samen met het management het goede voorbeeld om dit naar een hoger niveau te tillen. Je streeft continu naar het verbeteren van processen en resultaten en doet verbetervoorstellen. Dit doe je bijvoorbeeld door het vroegtijdig vaststellen van bedrijfs- en afbreukrisico’s, actief monitoren van de processen en projecten, het maken van trendanalyses en deze uitkomsten bespreekbaar te maken bij het management. Jij bent een belangrijke schakel in het ontwikkelen en verbeteren van het beleid en zorgt ervoor dat collega’s de regels begrijpen en kunnen toepassen. Ook ondersteun je de afdelingen bij het inregelen van maatregelen, maken van plannen, uitvoeren van controles naast de dossiervorming hiervan.

Je bent regelmatig aanwezig op de bouw en controleert of er wordt gewerkt op basis van wet- en regelgeving, beleid en de eisen van opdrachtgever(s). Je stuurt bij waar nodig. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor externe partijen bij ongevalsanalyses. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van certificeringen (waaronder VCA) en bent als voorzitter aanwezig bij kwaliteit- en veiligheidsoverleggen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en energieke persoonlijkheid die deze functie met een hoog ambitieniveau en veel enthousiasme uitoefent. Je bent een vraagbaak voor collega’s, gaat flexibel en adequaat om met veranderingen en je bent een fijne gesprekspartner. Je beschikt over goede coördinerende, communicatieve en coachende vaardigheden en hebt een samenwerkingsgerichte werkstijl. Je bent oplossingsgericht, resultaatgericht, sociaal vaardig en weet als geen ander hoe je anderen kunt stimuleren om veilig en efficiënt te werk te gaan. Je hebt een scherpe blik, overtuigingskracht en hebt het vermogen om met weerstand om te gaan.

Je hebt affiniteit met de risico’s en beheersmaatregelen binnen de service- en bouwwereld en bent in hoofdlijnen op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving. Enkele voorbeelden hiervan zijn het Bouwbesluit, VCA, duurzaamheidseisen, Wet bescherming persoonsgegevens, de Wet op Kwaliteitsborging en Omgevingswet.

Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau zoals (technische) bedrijfskunde. Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je bent bereid om relevante trainingen, cursussen of opleidingen te volgen die benodigd zijn voor het gewenste kennisniveau.

Wat biedt Boekema?

Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. De functie is voor 24-32 uur per week met uitzicht op een vast contract. Je standplaats is Groningen. “Last but not least” bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Kom jij ons versterken?

Heb je interesse onderdeel te willen uitmaken van een ambitieus en groeiend bedrijf?
Solliciteer nu en stuur je CV met korte motivatiebrief mee.
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Annemieke Wenke (HR-Manager) of
Sabine van Gorp (controller – hoofd bedrijfsvoering) op 050-5730720.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.