Teamleider
Onderhoud- en
Schilderwerken

Teamleider Onderhoud- en Schilderwerken
(Groningen, Drenthe en Friesland)

Wie zijn wij?

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice.
Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Wat ga je doen?

Als teamleider onderhoud- en schilderwerken werk je mee en geef je leiding aan onderhoudsvaklieden in verschillende disciplines op de projecten. Dit zijn voornamelijk omvangrijke en uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Door voorbereiding en coördinatie ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden. Dit omvat onder andere het bestellen van materialen en gereedschappen, het bijhouden van de administratie en het toezien op de naleving van de voorschriften en procedures op het gebied van veiligheid, kwaliteit, Arbo en milieu. Je bewaakt de planning en kwaliteit van de werkzaamheden en draagt zorg voor de communicatie en afstemming hierover met de bewoners. Je houdt de voortgang goed in de gaten en rapporteert hierover aan de uitvoerder en de projectleider. Je bent een belangrijke schakel in het projectteam van Boekema.

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een zelfstandige, flexibele en klantgerichte persoonlijkheid met ruime ervaring in onderhouds- en renovatieprojecten. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld bouwkundige opleiding of een Gezeldiploma schilderen) en VCA+ leidinggevend. Je bent organisatorisch en communicatief zeer vaardig en in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast ben jij de teamplayer die als leidinggevende het team weet te motiveren en positieve resultaten weet te bereiken. Je maakt graag dagelijks het verschil voor de opdrachtgevers van Boekema. Vakmanschap, samenwerken en pro activiteit zijn hierin kernbegrippen.

Wat biedt Boekema?

Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Kom jij ons versterken?

Heb je interesse onderdeel te willen uitmaken van een ambitieus en groeiend bedrijf?
Solliciteer nu en stuur je CV met korte motivatiebrief mee.
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Paul Bogaards op 050-5730720.