Uitvoerder
Schilderwerken

Uitvoerder Schilderwerken

Wie zijn wij?

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, de zorg en het onderwijs. Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Wat ga je doen?

Als uitvoerder schilderwerken werk je voor en nauw samen met de Service-Coördinator ben je het aanspreekpunt voor de klant (opdrachtgever, huurder en gebruiker). Je stuurt vaklieden en onderaannemers aan en houdt toezicht op het uitgevoerde werk, dit zijn veelal omvangrijke en uitdagende onderhouds-, aardbevingsherstel- en schilderwerkzaamheden. Je verzorgt de (administratieve) voorbereiding en het plannen en organiseren van de werkzaamheden. Stemt planningen zodanig af met betrokken partijen, dat vertraging door miscommunicatie wordt voorkomen. Daarnaast lever je het werk conform de werkopdracht op aan de opdrachtgever en zie je toe op de voortgang en kwaliteit van de werkuitvoering. Tevens bewaak je de voortgang en prestaties van diverse opdrachtgevers. Ook denk je mee over een slimme aanpak en het verbeteren van processen.

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, gedisciplineerde en klantgerichte persoonlijkheid met affiniteit met bouw en ervaring als uitvoerder of een soortgelijke functie. Je beschikt over MBO(+) werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij de uitvoerder schilderwerken die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Dynamiek, nauwkeurigheid en proactiviteit zijn hierin kernbegrippen.

Wat biedt Boekema?

Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Kom jij ons versterken?

Heb je interesse onderdeel te willen uitmaken van een ambitieus en groeiend bedrijf? Stuur je CV met korte motivatiebrief naar personeelszaken@boekema.nl. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Frank Eikelenberg (Hoofd Service organisatie) op 050-5730720.