Werkvoorbereider
Schilderwerken

Werkvoorbereider Schilderwerken

Wie zijn wij?

Bij Boekema, visie op vastgoedonderhoud werken wij elke dag opnieuw met veel plezier en passie aan het onderhouden, energetisch verbeteren en renoveren van vastgoed. Daarnaast kennen wij voor onze diverse opdrachtgevers een 24/7 glas- en bouwservice. Wij zijn volop in beweging en hebben een hoog ambitieniveau. Wij willen uitgroeien tot een buitengewone organisatie en een inspiratiebron zijn voor onze omgeving, medewerkers en opdrachtgevers. In een sterk veranderende omgeving met grote uitdagingen willen wij samen met onze opdrachtgevers en partners creatief en resultaatgericht samenwerken aan strategische oplossingen in duurzaam vastgoedonderhoud.

Met een breed dienstenpakket richten wij ons met name op woningcorporaties. Daarnaast werken wij voor vastgoedbeheerders, beleggers, zorg en onderwijs.
Vier generaties Boekema staan voor bijna honderd jaar ervaring. Onze 100 gedreven vakmensen zijn de kracht van onze organisatie en staan centraal in het beleid van Boekema. We werken vanuit de drie vestigingen Groningen, Hoogeveen en Heerenveen met een duidelijke visie op samenwerken, inspireren en verduurzamen. We willen een creatieve, uitdagende omgeving creëren waar volop ruimte is voor persoonlijke groei, innovatie en concepten.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider schilderwerken ben je verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding. Dit zijn omvangrijke en uitdagende planmatige onderhoudsprojecten voor de opdrachtgevers van Boekema, met name woningcorporaties. Vanuit de werkvoorbereiding ondersteun je de uitvoering van werkzaamheden. Dit omvat onder andere het opstellen van het projectplan, de werkbegroting, de werkinstructies, de benodigde kwaliteitsregistraties en planningen. Je bewaakt meer- en minderwerk, de planning, kosten, kwaliteit en tevredenheid van bewoners en opdrachtgevers. Tevens onderhoud je contacten met opdrachtgevers, bewoners, opzichters, leveranciers en partners over planningen, wijzigingen en inkoop. Je houdt de voortgang goed in de gaten en rond projecten goed af. Hierbij werk je nauw samen met de projectleider en de uitvoerder.

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdagende functie zoeken wij een gepassioneerde, creatieve en klantgerichte persoonlijkheid met een ervaring in planmatige onderhoudsprojecten. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent communicatief zeer vaardig. Daarnaast ben jij de werkvoorbereider die graag dagelijks het verschil wil maken voor de opdrachtgevers van Boekema. Dynamiek, nauwkeurigheid en pro activiteit zijn hierin kernbegrippen.

Wat biedt Boekema?

Werken binnen Boekema moet allereerst plezier opleveren. Dit plezier vertaalt zich primair in ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, ruime kaders waarin jij je verantwoordelijkheid kan pakken en onderdeel bent van een ambitieus en enthousiast team. Ambities geven ruimte voor eigen initiatieven en verdere ontwikkeling van je persoonlijke talenten. “Last but not least” een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Kom jij ons versterken?

Heb je interesse onderdeel te willen uitmaken van een ambitieus en groeiend bedrijf?
Solliciteer nu en stuur je CV met korte motivatiebrief mee.
Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Hans Boekema op 050-5730720.